Camping 145 plaatsen (2.6HA) met omgevingsvergunning. rue de la Ramée 30, 6953 Forrières

Vastgoed detail

Soort Status Land Provincie Prijs €425.000 Oppervlakte perceel26991Bouwjaar1978Aantal staanplaatsen145Interne referentie673/4062E-mailadres voor reactieswebform@blim.be

Beschrijving van de camping

Het dorpje Forrières (gemeente Nassogne) ligt in het natuurgebied Famenne, op de grens met het natuurgebied Fagne, in de Condroz op de grens met de Ardennen, in de provincie Namen op de grens met de provincie Luxemburg en aan het riviertje de Lhomme op de grens met het riviertje de Lesse.
Een gebied kortom dat grenzeloos mooi is en grenzeloos veelzijdig.
De bossen zijn de vaste habitat voor reeën, zwijnen, herten en ander wild. Langs de visrijke riviertjes broeden bijzondere vogelsoorten.
Vijf kilometer verderop, in de Abdij Notre Dame de Saint-Rémy in Rochefort, brouwen cisterciënzer monniken het Trappistenbier Rochefort.

Midden in het groen, aan het riviertje De Lhomme, ligt Camping Pré du Blason.
De camping beschikt over een omgevingsvergunning (permis unique) die geldig is tot 2023.
Het terrein, dat ruim 2.6 HA beslaat, omvat een woonchalet, cafetaria, terras, tuinhuisjes, stallingen, infrastructuur, 2 toiletgebouwen, 90 vaste plaatsen en 55 passantplaatsen.
Het betreft hier de onderhandse verkoop van het vastgoed, met inbegrip van alle opstallen, de nog aanwezige roerende zaken, de overdraagbare vergunningen en keuringsattesten.

NOTE : In 2018 besloot de eigenaar zelf om de camping te sluiten, uit veiligheidsoverwegingen, omdat hij niet beschikte over een brandveiligheidsattest. Deze camping wordt verkocht zonder dat attest. Om de camping te heropenen dient u – als nieuwe eigenaar – van het verkrijgen van het brandveiligheidsattest uw persoonlijke zaak te maken en op uw kosten.

Indeling hoofdgebouw :
WOONHUIS
alles gelijkvloers : inkom (2.60 x 1.70) op doorgelegde vinylvloer; keuken (3.15 x 2.90) met rvs spoelbak, gaskookplaat en wasemkap; woonkamer (7.30 x 3.55) met pellet kachel; overloop (6.55 x 1.15) met binnendeur naar het horecagedeelte; slaapkamer I (4.00 x 3.00); slaapkamer II (3.55 x 3.55); badkamer (3.55 x 2.90) met ligbad, wastafelmeubel en wc;

CAFE/RESTAURANT
alles gelijkvloers : bar (5.30 x 5.25); eetzaal (6.75 x 5.25) met glasdeuren naar terras; voorraad (4.95 x 3.55 / 8.50 x 2.05); horecakeuken (6.35 x 2.75);

Faciliteiten en bijzonderheden :
De camping ligt mooi en is ruim van opzet. Zowel de vaste- als de trekkersplaatsen, zijn allemaal omheind door een haag. De plaatsen zijn tussen de 80 m² en 240 (!!) m² groot.
Alle vaste plaatsen beschikken over 10A stroomaansluiting en alle passantplaatsen over een stroomaansluiting van 6A.
Voor de echte natuurliefhebbers zijn een aantal passantplaatsen aan de rivier, waarin men in de zomer lekker kan zwemmen.
Alle grond ligt volledig in recreatiezone.
De gebouwen en technische installaties zijn wel toe aan een opfrisbeurt.
Een pré is dat deze camping alvast beschikt over een nieuwe waterzuiveringsinstallatie voor 240EH, die al grotendeels is aangelegd.

BEZICHTIGING EN INLICHTINGEN
Camping Pré du Blason is goed te vinden op google.
De eigenaar verzoekt u vriendelijk om hem niet rechtstreeks te contacteren en om het terrein niet op eigen gelegenheid te verkennen, doch uitsluitend in aanwezigheid met de makelaar.
Voor verdere inlichtingen e/o het maken van een afspraak voor een bezichtiging neemt u graag telefonisch contact op met ons kantoor 0032 / 43 83 56 59 of u stuurt een email naar info(at)blim.be.

Camping eigenschappen:

Woonhuis
Stacaravan(s)
Trekkershut(ten)
Receptie
Restaurant
Zwembad
Overdekt zwembad
Speeltuin
Binnenspeeltuin
Supermarkt
Sanitair gebouw
Chalet
Camperplaatsen
Wifi
Wasmachine
Kindvriendelijk
Cafe / Bar
Gehele jaar geopend
Kabel TV
Gelegen aan zee
Gelegen aan meer / recreatieplas
Wellness
Sport en spel
Fietsverhuur
Sunlodge
Kinderboerderij
Dieren
BBQ
Babyroom
Autovrije camping
Golfbaan (vlakbij)
Gelegen in bos
Gelegen aan rivier / beek
Kampeerveld met speeltoestel
Animatieprogramma
Miniclub
Vers brood verkrijgbaar op camping
Peuter / baby zwembad
Waterglijbaan
Jeu-de-boulesbaan
Visgelegenheid
Reinigingsstation chemische toiletten

Bekijk de locatie

Naar Google maps >

Makelaar

Interesse in deze camping? Vul voor meer informatie dit formulier in. Deze reactie wordt rechtstreeks doorgestuurd naar de betreffende eigenaar of makelaar. Om meer campings van mij te bekijken klik op onderstaande knop.