Camping 145 plaatsen (2.6HA) met omgevingsvergunning. rue de la Ramée 30, 6953 Forrières

Vastgoed detail

Soort Toestand landen provincies Prijs €385.000 Oppervlakte perceel26991Bouwjaar1978Aantal staanplaatsen145Interne referentie673/4062E-mailadres voor reactiessjef@estimax.be

Objectomschrijving

Het dorpje Forrières (gemeente Nassogne) ligt in het natuurgebied Famenne, op de grens met het natuurgebied Fagne, in de Condroz op de grens met de Ardennen, in de provincie Namen op de grens met de provincie Luxemburg en aan het riviertje de Lhomme op de grens met het riviertje de Lesse.
Een gebied kortom dat grenzeloos mooi is en grenzeloos veelzijdig.
De bossen zijn de vaste habitat voor reeën, zwijnen, herten en ander wild. Langs de visrijke riviertjes broeden bijzondere vogelsoorten.
Vijf kilometer verderop, in de Abdij Notre Dame de Saint-Rémy in Rochefort, brouwen cisterciënzer monniken het Trappistenbier Rochefort.

Midden in het groen, aan het riviertje De Lhomme, ligt Camping Pré du Blason.
Het terrein, dat ruim 2.6HA beslaat, beschikte voorheen over een omgevingsvergunning (permis unique) voor 145 plaatsen, waarvan 90 bestemd waren als vaste jaarplaatsen.
Een groot gedeelte van het terrein valt binnen overstromingsgebied, wat betekent dat het aantal vaste plaatsen aanzienlijk moet worden verminderd.
In dat verband is het goed te melden dat er dit jaar een aanvraag werd ingediend voor de herontwikkeling van het terrein tot een camping met 72 passantplaatsen en 26 seizoensplaatsen, met voorwaardelijke goedkeuring van de gemeente en de SPW.
Het volledige dossier, inclusief de verschillende adviezen, is beschikbaar op aanvraag.

Het betreft hier de onderhandse verkoop van het vastgoed (terrein, woning, cafetaria, tuinhuisjes, 2 sanitaire blokken), met inbegrip van alle opstallen, de nog aanwezige roerende zaken en de vorige vergunningen en keuringsattesten.

NOTE : Deze camping wordt verkocht zonder geldige attesten en vergunningen. Om de camping te heropenen dient u – als nieuwe eigenaar – van het verkrijgen van het brandveiligheidsattest en de omgevingsvergunning uw persoonlijke zaak te maken en op uw eigen kosten.

Indeling hoofdgebouw :
WOONHUIS
alles gelijkvloers : inkom (2.60 x 1.70) op doorgelegde vinylvloer; keuken (3.15 x 2.90) met rvs spoelbak, gaskookplaat en wasemkap; woonkamer (7.30 x 3.55) met pellet kachel; overloop (6.55 x 1.15) met binnendeur naar het horecagedeelte; slaapkamer I (4.00 x 3.00); slaapkamer II (3.55 x 3.55); badkamer (3.55 x 2.90) met ligbad, wastafelmeubel en wc;

CAFE/RESTAURANT
alles gelijkvloers : bar (5.30 x 5.25); eetzaal (6.75 x 5.25) met glasdeuren naar terras; voorraad (4.95 x 3.55 / 8.50 x 2.05); horecakeuken (6.35 x 2.75);

Faciliteiten en bijzonderheden :
De camping ligt mooi en is ruim van opzet. Zowel de vaste- als de trekkersplaatsen, zijn allemaal omheind door een haag. De plaatsen zijn tussen de 80 m² en 240 (!!) m² groot.
Alle vaste plaatsen beschikten over 10A stroomaansluiting en alle passantplaatsen over een stroomaansluiting van 6A.
Voor de echte natuurliefhebbers zijn een aantal passantplaatsen aan de rivier, waarin men in de zomer lekker kan zwemmen.
Alle grond ligt volledig in recreatiezone.
De gebouwen en technische installaties zijn wel toe aan een opfrisbeurt.
Een pré is dat deze camping alvast beschikt over een nieuwe waterzuiveringsinstallatie voor 240EH, die al grotendeels is aangelegd.

TER INO
Er is bewust voor gekozen om de naam van deze camping en de precieze locatie niet direct kenbaar te maken via publieke media, uit respect voor hun gasten en het behoud van de rust op de camping.

Object eigenschappen:

Woonhuis
Stacaravan(s)
Trekkershut(ten)
Receptie
Restaurant
Zwembad
Overdekt zwembad
Speeltuin
Binnenspeeltuin
Supermarkt
Sanitair gebouw
Chalet
Camperplaatsen
Wifi
Wasmachine
Kindvriendelijk
Cafe / Bar
Gehele jaar geopend
Kabel TV
Gelegen aan zee
Gelegen aan meer / recreatieplas
Wellness
Sport en spel
Fietsverhuur
Sunlodge
Kinderboerderij
Dieren
BBQ
Babyroom
Autovrije camping
Golfbaan (vlakbij)
Gelegen in bos
Gelegen aan rivier / beek
Kampeerveld met speeltoestel
Animatieprogramma
Miniclub
Vers brood verkrijgbaar op camping
Peuter / baby zwembad
Waterglijbaan
Jeu-de-boulesbaan
Visgelegenheid
Reinigingsstation chemische toiletten

Bekijk de locatie

Naar Google maps >

Makelaar

Interesse in deze camping? Vul voor meer informatie dit formulier in. Deze reactie wordt rechtstreeks doorgestuurd naar de betreffende eigenaar of makelaar. Om meer campings van mij te bekijken klik op onderstaande knop.

    Vergelijkbare Objecten