V7152 – Te koop exclusieve glamping ; geheel instap-klaar! Occitanie

Vastgoed detail

Soort Toestand landen provincies Prijs €1.195.000 Oppervlakte perceel30000Interne referentieV7152E-mailadres voor reactiescontact@sympa-immobilier.com

Objectomschrijving

Te koop, een exclusieve glamping geheel privé gelegen op een domein van 30 hectares in een toeristisch zeer aantrekkelijke regio ; geheel instap-klaar!

Wilt u uw gedroomde Franse leven meteen goed van start laten gaan? Dit Domaine biedt u de uitgelezen kans. U kunt eenvoudig weg uw koffers neerzetten en meteen beginnen om uw gasten op exclusieve wijze midden in de natuur te ontvangen. Zij kunnen hier genieten van een ultieme rust en een complete ontspanning. De dag afsluitend met een verfijnd diner op het terras van de bistro met als uitzicht een dromerige zonsondergang.

De glamping is met zorg opgezet conform de modernste maatstaven met een zeer elegante decoratie. Verdeeld over een terrein van 6 hectares heeft u, schaduwrijk gelegen onder oude eikenbomen, een twintigtal vrij gelegen safari lodge tenten en 18 ruime campingplekken ter beschikking. Voor de ultieme ontspanning van uw gasten is er een verwarmd zwembad met natuurlijke overloop rondom voorzien van mooie houten terrassen en planten.

In de bistro kunt u uw gasten in een warme serene sfeer ontvangen. Deze beschikt over een bar met volledige dranklicentie en een vijftig tal couverts verdeeld over twee overdekte terrassen. De keuken biedt een lokale keuken met vaak een exotische twist. De bistro heeft dan ook een goede aanloop van de lokale bevolking.

Het bedrijf heeft een excellente marketing en is zeer sterk gepositioneerd in de wereld van luxe overnachtingen, waardoor u uw nieuwe activiteit zonder zorgen kunt starten. Het bedrijf biedt nog tal van mogelijkheden om de ontvangst van groepen verder uit te breiden en leent zich bij uitstek voor trouwerijen, seminars of yoga en meditatie workshops.

Op het terrein is een stenen woonhuis van 70m2 in loft-stijl aanwezig waar u het gehele jaar privé kunt wonen. Daarnaast zijn er nog enkele stenen ruïnes welke kunnen worden gerenoveerd, zodat bewoning met familie of met twee stellen prima mogelijk zal zijn.

Alle ingrediënten voor succes zijn aanwezig en nog belangrijker ; u heeft de mogelijkheid om te leven op een uitzonderlijke en natuurlijke plek zonder buren en geluid van buitenaf.

Deze charmante glamping wordt u aangeboden door Inter-France – Sympa-Immobilier. Specialist in de verkoop van horeca ondernemingen in Frankrijk sinds 1995.

Object eigenschappen:

Woonhuis
Stacaravan(s)
Trekkershut(ten)
Receptie
Restaurant
Zwembad
Overdekt zwembad
Speeltuin
Binnenspeeltuin
Supermarkt
Sanitair gebouw
Chalet
Camperplaatsen
Wifi
Wasmachine
Kindvriendelijk
Cafe / Bar
Gehele jaar geopend
Kabel TV
Gelegen aan zee
Gelegen aan meer / recreatieplas
Wellness
Sport en spel
Fietsverhuur
Sunlodge
Kinderboerderij
Dieren
BBQ
Babyroom
Autovrije camping
Golfbaan (vlakbij)
Gelegen in bos
Gelegen aan rivier / beek
Kampeerveld met speeltoestel
Animatieprogramma
Miniclub
Vers brood verkrijgbaar op camping
Peuter / baby zwembad
Waterglijbaan
Jeu-de-boulesbaan
Visgelegenheid
Reinigingsstation chemische toiletten

Bekijk de locatie

Naar Google maps >

Makelaar

Interesse in deze camping? Vul voor meer informatie dit formulier in. Deze reactie wordt rechtstreeks doorgestuurd naar de betreffende eigenaar of makelaar. Om meer campings van mij te bekijken klik op onderstaande knop.