Chaletpark met restaurant ter uitbating Jouillat

Vastgoed detail

Soort Toestand landen provincies Prijs Oppervlakte perceel35000E-mailadres voor reactiesgeertjanbranderhorst@yahoo.co.uk

Objectomschrijving

Wij bieden ons chaletpark met restaurant ter uitbating aan!

Dit park bestaat uit 12 chalets en een restaurant op een ruime perceel aan de rivier de Creuse. Er is nog veel ruimte voor uitbreiding van extra huurtenten of chalets..
Ook is er een verouderde tennisbaan aanwezig die opgeknapt kan worden of op deze plaats een zwembad maken behoord ook tot de opties.

Het park ligt mooi geïsoleerd, aan het water, met veel bomen en bos rondom het park.

Het restaurant ligt bij een zandstrand aan de rivier, waar zomers vele dagjes mensen te vinden zijn.. Dus ijsjes, drankjes en snacks verkoopt naast de gebruikelijke menu’s in het restaurant ook goed. Er is een hele grote parking aanwezig

De 12 huisjes zijn ruim opgezet, helemaal van hout met beneden een slaapkamer voor de ouders en op de slaapzolder een slaapkamer met 3 bedden voor de kinderen.
De huisjes zijn voorzien van vaatwasser, wasmachine en sfeervol ingericht…
De meeste terrassen van hout zijn onlangs vernieuwd, en kunnen weer jaren mee

Bij het restaurant hoort ook de minigolf verhuur en boten verhuur die vanaf het water mag plaatsvinden… er is nog ruimte om eventueel extra activiteiten aan te bieden..

Uitbatings opties:
Overname fonds de commerce kan door de aandelen van de SARL over te nemen..
Hierbij behoort alle inboedel, websites, apparatuur, goodwill etc. U huurt dan het terrein.
Een andere optie is om op commissiebasis te werken. In dat geval hoeft u zelf niets te investeren, draait u het park op de huidige SARL, en factureert u een percentage van de omzet aan de SARL.

Momenteel zorgt het restaurant voor de meeste omzet, maar huisjes kunnen langer verhuurd worden , en vooral met uitbreiding van extra huisjes of tenten is dit een leuke business.

Heb je restaurant ervaring en wil je voor je zelf beginnen, dan is dit een leuke stap om zelf iets op te gaan bouwen.. Door de koop van het fonds de commerce, ben je volledig zelfstandig.
Heb je echter zelf niet veel op bij aanvang in te brengen, dan is het interessant om op commissiebasis te werken. Zodoende kun je direct beginnen zonder te investeren, en werk je toch autonoom en zelfstandig.

Een chalet/ mobile home plaatsen om in te wonen is mogelijk, en zelfs aan te raden..
Maar direct wonen in een houten chalet is ook mogelijk, deze zijn best ruim opgezet… In de tussentijd kun je dan een aanvraag doen om een beheerderschalet aan te vragen en te plaatsen.

Wanneer u contact opneemt, graag even vermelden dat het om het Chaletpark gaat.
Alleen reageren bij serieuze interesse, een uitgebreide email met uitleg, info over je zelf, per wanneer je iets zoekt, ervaringen etc.

Object eigenschappen:

Woonhuis
Stacaravan(s)
Trekkershut(ten)
Receptie
Restaurant
Zwembad
Overdekt zwembad
Speeltuin
Binnenspeeltuin
Supermarkt
Sanitair gebouw
Chalet
Camperplaatsen
Wifi
Wasmachine
Kindvriendelijk
Cafe / Bar
Gehele jaar geopend
Kabel TV
Gelegen aan zee
Gelegen aan meer / recreatieplas
Wellness
Sport en spel
Fietsverhuur
Sunlodge
Kinderboerderij
Dieren
BBQ
Babyroom
Autovrije camping
Golfbaan (vlakbij)
Gelegen in bos
Gelegen aan rivier / beek
Kampeerveld met speeltoestel
Animatieprogramma
Miniclub
Vers brood verkrijgbaar op camping
Peuter / baby zwembad
Waterglijbaan
Jeu-de-boulesbaan
Visgelegenheid
Reinigingsstation chemische toiletten

Bekijk de locatie

Naar Google maps >

Makelaar

Interesse in deze camping? Vul voor meer informatie dit formulier in. Deze reactie wordt rechtstreeks doorgestuurd naar de betreffende eigenaar of makelaar. Om meer campings van mij te bekijken klik op onderstaande knop.