Chaletpark met restaurant te huur of koop fonds de commerce! Jouillat

Vastgoed detail

Soort Toestand landen provincies Prijs Oppervlakte perceel35000E-mailadres voor reactiesgeertjanbranderhorst@yahoo.co.uk

Objectomschrijving

Wij bieden ons chaletpark met restaurant te huur aan, of koop van het fonds de commerce

Dit park bestaat uit 12 houten chalets, ( gerenoveerd 2024) en een uitbreiding van 12 extra plaatsen voor tenten/ chalets of huisjes. op een ruime perceel aan de rivier de Creuse. Er is nog veel ruimte voor uitbreiding van extra huurtenten of chalets.. op een extra naastge legen terrein.
Ook is er een voetbalveld met kunstgras voor sportterrein of een ideale plek in de toekomst voor een zwembad.
Het park ligt mooi geïsoleerd, aan het water de rivier de creuse , met veel bomen en bos rondom het park.

Het restaurant ligt aan een zandstrand van de rivier de creuse , waar zomers vele dagjes mensen te vinden zijn.. Dus ijsjes, drankjes en snacks verkoopt naast de gebruikelijke menu’s in het restaurant ook goed. Er is een hele grote parking aanwezig
Ook een gerenoveerde minigolfbaan en boot verhuur aan het water behoort tot de mogelijkheden. Er is ruimte voor extra activiteiten terplaatse… De minigolfbaan kan terzijne tijd eventueel ook weggehaald worden zodat er een mooi camperveld onstaat aan de rivier voor campers.

De 12 huisjes zijn ruim opgezet, helemaal van hout met beneden een slaapkamer voor de ouders en op de slaapzolder een slaapkamer met 3 bedden voor de kinderen.
De huisjes zijn voorzien van vaatwasser, wasmachine en sfeervol ingericht…
De meeste terrassen van hout zijn onlangs vernieuwd, en kunnen weer jaren mee

Uitbatings opties:
Overname fonds de commerce kan door de aandelen van de SARL over te nemen..
Hierbij behoort alle huisjes, inboedel, websites, apparatuur, goodwill etc. U huurt dan het terrein.
Een andere optie is om het fonds de commerce te huren, dit wordt ook wel location gerance genoemd. Hierbij huur je alles, en kun je zelfstandig het chaletpark uitbaten en je bedrijf runnen. Zonder vooraf een grote investering te doen, maar met een maandelijkse huurbedrag
De combinatie restaurant en de verhuur accomodaties zorgen voor een leuke omzet , Er is eventueel ook een mogelijkheid om het gehele jaar open te gaan.

Heb je restaurant ervaring en wil je voor je zelf beginnen, dan is dit een leuke stap om zelf iets op te gaan bouwen.. Door de koop van het fonds de commerce, ben je volledig zelfstandig.
Heb je echter zelf niet veel op bij aanvang in te brengen, dan is het interessant om op commissiebasis te werken. Zodoende kun je direct beginnen zonder te investeren, en werk je toch autonoom en zelfstandig.

Er is een mobile home aanwezig om zo ter plaatse te kunnen wonen, deze staat heerlijk vrij, maar toch met zicht op ingang, en huisjes..

Koop van het fonds

De waarde van het fonds decommerce is momenteel 425.000 euro.
Dit houd dus in: 12 huisjes, 1 receptie chalet, tennisbaan, minigolf, inboedel restaurant en terras, inboedel huisjes, website/ reserveringssysteem, speeltuin , etc etc
De prijs kan veranderen, aangezien we nu nog dagelijks dingen aankopen/ veranderen.. dus het moment van kopen zou een verschil kunnen geven in prijs… maar dat is te bespreken.

huur van de grond

De grond en restaurant wordt gehuurd voor 1500 per maand. en heeft een looptijd van 9 jaar… Uiteraard wordt deze altijd verlengd

Huur van fonds de commerce

Als aankopen van het fonds de commerce niet lukt, dan kan deze ook gehuurd worden… Voor de huur die je dan betaald krijgt je het gebruikrecht op website/ boekingsysteems, gebruik inboedel en gebruik accomodaties etc

Wanneer u contact opneemt, graag even vermelden dat het om het Chaletpark gaat.
Alleen reageren bij serieuze interesse, een uitgebreide email met uitleg, info over je zelf, per wanneer je iets zoekt, ervaringen etc.

Object eigenschappen:

Woonhuis
Stacaravan(s)
Trekkershut(ten)
Receptie
Restaurant
Zwembad
Overdekt zwembad
Speeltuin
Binnenspeeltuin
Supermarkt
Sanitair gebouw
Chalet
Camperplaatsen
Wifi
Wasmachine
Kindvriendelijk
Cafe / Bar
Gehele jaar geopend
Kabel TV
Gelegen aan zee
Gelegen aan meer / recreatieplas
Wellness
Sport en spel
Fietsverhuur
Sunlodge
Kinderboerderij
Dieren
BBQ
Babyroom
Autovrije camping
Golfbaan (vlakbij)
Gelegen in bos
Gelegen aan rivier / beek
Kampeerveld met speeltoestel
Animatieprogramma
Miniclub
Vers brood verkrijgbaar op camping
Peuter / baby zwembad
Waterglijbaan
Jeu-de-boulesbaan
Visgelegenheid
Reinigingsstation chemische toiletten

Bekijk de locatie

Naar Google maps >

Makelaar

Interesse in deze camping? Vul voor meer informatie dit formulier in. Deze reactie wordt rechtstreeks doorgestuurd naar de betreffende eigenaar of makelaar. Om meer campings van mij te bekijken klik op onderstaande knop.