Perceel van bijna 18HA met goedgekeurd project voor een vakantiepark (camping en huisjes) en het plaatsen van een woonhuis, gemeente Silves, Algarve São Marcos da Serra

Vastgoed detail

Soort Toestand landen provincies Prijs €750.000 Oppervlakte perceel177.000 m2Aantal staanplaatsen45 + 24 huisjesAangeboden sindsapril 2023Interne referentieC0205-05043E-mailadres voor reactiesanita@c21.pt

Objectomschrijving

Op dit uitgestrekte perceel van 17,7 HA midden in de natuur en bereikbaar via een geasfalteerde weg, heb je oneindig veel mogelijkheden: je huis bouwen tot een maximum van 500 m2 en je eigen vakantiepark met een camping en vakantiehuisjes te beginnen, zodat je gegarandeerd inkomsten hebt uit het bloeiende toerisme in de Algarve.

De huidige eigenaren hebben al goedkeuring gekregen voor een toeristisch project voor 24 huizen (elk met 2 tweepersoons slaapkamers) en een gemeenschappelijk zwembad. De huizen kunnen worden uitgevoerd als houten chalets of zelfs als stenen of prefab constructie en indien gewenst kan dit project zelfs worden uitgebreid met meer huizen.

Op het terrein is er toestemming voor het maken van een camping
met 45 standplaatsen van 60 m2 elk en alle voorzieningen die een Camping nodig heeft.

Bovendien is er de mogelijkheid om je eigen permanente woning te bouwen tot 500 m2. Dit maakt het een zeer uniek object met een enorm potentieel, vooral voor degenen die niet veel tijd willen verspillen met projectplanning en vergunningsprocessen.

Het perceel ligt op slechts 5 minuten van het kleine gehucht São Marcos da Serra, met asfalt tot aan de ingang van het perceel en een zeer goede verbinding met de IC1. Eerste levensbehoeften zijn beschikbaar op 5 minuten afstand, grote supermarkten en alle andere faciliteiten op 15 minuten en de kustfaciliteiten op 30 minuten.

Er is leidingwater bij de ingang van het perceel, verder heeft het perceel een meer en 2 waterputten, kurkeiken, olijfbomen en aardbeibomen. Er is een aansluiting voor elektriciteit bij de ingang van het perceel en ook een mogelijkheid om een eigen elektrisch aansluitpunt te maken om voldoende capaciteit te garanderen.

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met Anita Goede, anita@c21.pt, tel. 00351 913024518 (ook bereikbaar per Whatsapp)

Exacte locatie: https://maps.app.goo.gl/gUnMCMp7MQG4BaZbA

Object eigenschappen:

Woonhuis
Stacaravan(s)
Trekkershut(ten)
Receptie
Restaurant
Zwembad
Overdekt zwembad
Speeltuin
Binnenspeeltuin
Supermarkt
Sanitair gebouw
Chalet
Camperplaatsen
Wifi
Wasmachine
Kindvriendelijk
Cafe / Bar
Gehele jaar geopend
Kabel TV
Gelegen aan zee
Gelegen aan meer / recreatieplas
Wellness
Sport en spel
Fietsverhuur
Sunlodge
Kinderboerderij
Dieren
BBQ
Babyroom
Autovrije camping
Golfbaan (vlakbij)
Gelegen in bos
Gelegen aan rivier / beek
Kampeerveld met speeltoestel
Animatieprogramma
Miniclub
Vers brood verkrijgbaar op camping
Peuter / baby zwembad
Waterglijbaan
Jeu-de-boulesbaan
Visgelegenheid
Reinigingsstation chemische toiletten

Video van object

Bekijk de locatie

Naar Google maps >

Makelaar

Interesse in deze camping? Vul voor meer informatie dit formulier in. Deze reactie wordt rechtstreeks doorgestuurd naar de betreffende eigenaar of makelaar. Om meer campings van mij te bekijken klik op onderstaande knop.