Camping in nationaal park “Vallei de la Semois” Rue de Chassepierre 256820 Sainte-Cécile

Vastgoed detail

Soort Toestand landen provincies Prijs €1.100.000 Oppervlakte perceel9haBouwjaar1966Aantal staanplaatsen129Aangeboden sinds03-03-2023Interne referentieCDLSE-mailadres voor reactiesinfo@campingdelasemois.be

Objectomschrijving

Welkom in het bosrijke zuidelijkste stukje van België. Middenin de natuur ligt de perfecte bestemming voor échte kampeerders, rustzoekers en avonturiers. Gelegen in de Belgische Ardennen, biedt deze camping unieke kampeerervaringen in een van de mooiste natuurlijke omgevingen van Europa.

De camping is gelegen in het prachtige nationaal park “Vallei de la Semois” aan de rivier de Semois. Hier kan je heerlijk kanoën, vissen en zwemmen. De omgeving is ideaal om in te wandelen, mountainbiken of om een dagje uit te gaan.

Waar deze camping zich echt in onderscheidt zijn de unieke accommodaties die aangeboden worden. Zo zijn er onder andere Yurts, (dubbeldekker) bussen, Tipis, een boomhut, chalets en zigeunerwagens. Elk van de accommodaties zijn zorgvuldig ontworpen om uw gasten een authentieke kampeerervaring te bieden, zonder afbreuk te doen aan comfort en gemak.

Daarnaast beschikt de camping over een grote loods (500m²) met aparte stal, ideaal voor de winterstalling van mobiele accomodaties en voor paardenliefhebbers die hun paard willen meenemen. Het campingterrein is 6.6 ha plus 2 ha pachtgrond. De pacht is notarieel vastgelegd, en kan eventueel worden bijgekocht.

In het hoofdgebouw vind je een receptie, cafetaria, bedrijfskeuken en een groot terras. Hier kun je genieten van een hapje en een drankje, terwijl je geniet van een gezellig kampvuur met het prachtige uitzicht op de omgeving.

De verkoop betreft een overdracht van aandelen. De vennootschap is zeer rendabel en kan zonder moeite doorgezet worden. De boekhouding is zeer gedetailleerd.

Het geheel omvat de volgende faciliteiten:

– Ruim opgezette plaatsen, 95 passanten plaatsen, 12 camperplaatsen
– 22 vaste plaatsen met verhuurlocaties (3 Yurts, 1 Engelse dubbeldekker bus, 1 Duitse dubbeldekker bus, 1 Amerikaanse schoolbus, 2 tipi’s, 1 wijnvat, 2 safaritenten, 1 chalet, 2 gypsy – caravans, 1 zigeunerwagen, 1 Marokkaanse tent, 1 boomhut, etc).
– Hoofdgebouw met receptie, cafetaria, bedrijfskeuken, sanitair en een groot terras
– Loods van 500m² voor gebruik als winterstalling / werkplaats met aparte stal
– 6.6ha eigen terrein, plus 2ha pacht recreatiegrond inclusief pachtovereenkomst (notariële akte)
– Stroomvoorziening van 10A bij elke plaats
– Zuiveringsstation van 100EH geplaatst in 2005
– Groot sanitair blok met vloerverwarming en wasmachine + droger
– 6 sanitaire units verspreid over het terrein
– Speeltuinen, sportveld, kampvuurplaats, klim toestellen, fietsverhuur, kayak verhuur, beekje
– WiFi, satelliet en telefoon
– Aparte loosplekken voor chemisch toilet
– Grote parkeerplaats naast de entree van de camping voor circa 165 auto’s
– Bedrijfsnaam en alle commerciële support
– Website met bijbehorende domeinnamen en reserveringsmodule
– etc.

Indeling hoofdgebouw:
Alles gelijkvloers. Binnenkomst naar cafetaria / eetzaal (7,30 x 7,00) op doorgelegde tegelvloer met ingerichte bar (7,00 x 2,40) en zithoek (5,15 x 3,75). Naast ingerichte horeca keuken- en spoelkeuken (6,05 x 3,15) met buitendeur naar de zijgevel waar de inloop koeling zich bevindt (2,5 x 2,5). De receptie is te vinden in een aparte ingang naar een ingericht kantoor (5,85 x 2,85). Aan de andere kant van het gebouw is het sanitair te vinden. De ene zijde het dames sanitair (7,10 x 3,45) met 2 douchecabines, 4 wc’s, 2 afgesloten wastafels en 1 losse wastafel. Het heren sanitair (3,85 x 2,90) heeft 2 wc’s, 2 wastafels en 2 douchecabines.

Indeling sanitair blok:
Alles gelijkvloers. Aparte binnenkomst naar het dames sanitair (7,10 x 3,45) met 2 douchecabines, 4 wc’s, 2 afgesloten wastafels en 4 losse wastafels. Aparte binnenkomst naar het heren sanitair (7,10 x 3,45) met 2 douchecabines, 3 wc’s, 3 urinoirs, 1 afgesloten wastafel en 4 losse wastafels. Aparte binnenkomst naar de baby / family room (3,45 x 1,95) met douche, wastafel en babyverschoonplek. Technisch hok (7,10 x 2,00) met 3 bulex gaswandketels. Aparte plaats voor het lozen van het chemisch toilet. 6 afwas plaatsen aan de overkapte zijgevel.

Meer informatie is te vinden op https://campingdelasemois.be/ of stuur een mailtje naar info@campingdelasemois.be

Object eigenschappen:

Woonhuis
Stacaravan(s)
Trekkershut(ten)
Receptie
Restaurant
Zwembad
Overdekt zwembad
Speeltuin
Binnenspeeltuin
Supermarkt
Sanitair gebouw
Chalet
Camperplaatsen
Wifi
Wasmachine
Kindvriendelijk
Cafe / Bar
Gehele jaar geopend
Kabel TV
Gelegen aan zee
Gelegen aan meer / recreatieplas
Wellness
Sport en spel
Fietsverhuur
Sunlodge
Kinderboerderij
Dieren
BBQ
Babyroom
Autovrije camping
Golfbaan (vlakbij)
Gelegen in bos
Gelegen aan rivier / beek
Kampeerveld met speeltoestel
Animatieprogramma
Miniclub
Vers brood verkrijgbaar op camping
Peuter / baby zwembad
Waterglijbaan
Jeu-de-boulesbaan
Visgelegenheid
Reinigingsstation chemische toiletten

Bekijk de locatie

Naar Google maps >