El camping de tus sueños Belabre

Detalles de la propiedad

Tipo Estado Ubicación Sub Ubicación Precio 699.000 € Parcela de superficie7haNúmero de parcelas25Dirección de correo electrónico para comentariosrob.karsten89@gmail.com

Descripción de la propiedad

Heerlijk wonen en genieten van de rust en de ruimte en een prima inkomen verwerven? Onze goedlopende camping willen wij graag overdragen aan mensen die, net als wij, het leuk vinden om gasten van de camping en onze gite gastvrij te verwelkomen en ervoor te zorgen dat hun vakantie onvergetelijk is.
Onze camping is landelijk gelegen in midden Frankrijk en biedt alle voorzieningen die vakantiegangers in 2023 wensen. Dat betekent modern en schoon sanitair, speelvoorzieningen voor kinderen, verwarmde zwembad(en), restaurant, bar en goede en nieuwe accommodaties. Naast kampeerplaatsen zijn er 15 glamping tenten (vrijwel nieuw) verspreid over het terrein.
De bezetting is goed en dat geldt ook voor de naamsbekendheid en de omzet > 130.000 (ieder jaar stijgend). Uiteraard is er ook een comfortabel gerenoveerd woonhuis.
De camping is rond een oude boerderij gesitueerd. Door het aantal natuurstenen gebouwen lijkt het een klein dorp. Het sanitair voor de camping, een werkplaats, een gite, een winkeltje en de opslag zijn allemaal in de natuurstenen gebouwen gehuisvest.
De gîte heeft een ruime woonkeuken, een woonkamer en een badkamer op de begane grond. Op de verdieping zijn 2 slaapkamers, waarvan 1 met een Frans balkon. De gîte is sfeervol ingericht en heeft zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde een terras. Aan de achterzijde genieten de gasten van de gîte van een schitterend vrij uitzicht over de vallei.
De camping wordt druk bezocht door gezinnen met kinderen, natuurliefhebbers en rustzoekers. De omgeving telt vele leuke dorpjes en natuur. Het is een heerlijk gebied om te wonen.
Het zwembad en de 2 peuterbaden hebben allen een eigen reinigingssysteem en chloor doseersysteem. De baden worden verwarmd door warmtepompen.
In een centraal op het terrein gelegen natuurstenen schuur is het kampwinkeltje gecreëerd, een verblijfsruimte, opslagruimte en de werkplaats.
Het woonhuis is een oude gerenoveerde boerenwoning met authentieke details, zoals een oude broodoven en schouw. Op de begane grond vinden we een ruime woonkeuken, een ruime woonkamer, een hal met toilet en een wasruimte met opslagruimte en een badkamer. Op de etage zijn 4 slaapkamers.
De camping is parkachtig van opzet, met ruimte opgezet en mooie gevarieerde beplanting. Naast het terrein(2 hectare) waarop de camping en het woonhuis is gevestigd ie er nog een vallei (5 hectare) waarop men paarden zou kunnen houden of andere dieren.
De camping wordt verkocht inclusief alle benodigde materialen, inventaris en gereedschappen.
Voor wie het roer wil omgooien en een goedlopend bedrijf wil overnemen op een mooie plek, is dit een uitstekende kans. De eigenaren zullen desgewenst de nieuwe “campingbazen” met raad en daad bijstaan, zodat een nieuwe start vlekkeloos verloopt.
Para aquellos que estén seriamente interesados, tenemos información adicional disponible. Sin nuestros propios recursos financieros amplios, es innecesario responder.

Características de la propiedad

Edificio residencial
Casas móviles)
Cabaña(s) de excursionista
Mostrador
Restaurante
Piscina
Piscina de interior
patio de juegos
parque infantil interior
Supermercado
edificio sanitario
Chalet
campings
Wifi
Lavadora
Niño amigable
Cafetería / Bar
Abierto todo el año
Televisión por cable
Situado junto al mar
Ubicado en un lago / lago recreativo
Bienestar
deporte y juego
Alquiler de bicicletas
refugio de sol
zoológico de animales acariciables
animales
barbacoa
Crema de bebe
Camping sin coches
Campo de golf (cercano)
Ubicado en el bosque
Situado en el río/arroyo
Campo de acampada con juegos infantiles
Programa de animación
Mini club
Pan fresco disponible en el camping
Piscina para niños pequeños/bebés
Tobogán
Pista del jeu de petanca
Oportunidad de pesca
Estación de limpieza baños químicos

Lugares de interés

Más mapas de Google >

Contactar agente

¿Interesado en este camping? Rellena este formulario para más información. Esta respuesta se enviará directamente al propietario o corredor correspondiente. Para ver más de mis campings, haga clic en el botón de abajo.