V7221 – Te koop 3 sterren charme camping met uitzicht over een meer Nouvelle Aquitaine

Vastgoed detail

Soort Toestand landen provincies Prijs €195.000 Oppervlakte perceel36000Interne referentieV7221E-mailadres voor reactiescontact@sympa-immobilier.com

Objectomschrijving

Deze camping is gelegen op een terrein van 3,6 hectares grenzend aan een zeer uitgestrekt bos. Bij het meer is een mooi zandstrand, een ligweide, een speeltuin, worden er waterfietsen verhuurd en is er een gezellige brasserie waar uw klanten op loopafstand naartoe kunnen. Een ideale locatie om gasten te ontvangen die liefhebber zijn van de natuur, houden van wandelen en buitensporten. Door de ligging op slechts 5 minuten vanaf de snelweg tussen Limoges en Brive ontvangt de camping gedurende het hele seizoen veel passanten van en naar het Zuiden voor een tussenstop.

De verkoop betreft een Fonds de Commerce waarbij de goodwill & inventaris ter overname wordt aangeboden van een instap klaar bedrijf met veel potentie en een jaarlijks stijgende omzet. Er is een goede relatie met de gemeente, die eigenaar is van het terrein en de gebouwen. Zij draagt als eigenaar de verantwoordelijk voor het onderhoud van de installaties en gebouwen op de camping, waardoor er aanzienlijk minder onderhoudskosten zijn. Zo is in 2020 het ruim opgezette sanitair gebouw nog geheel gerenoveerd door de gemeente. Met de gemeente is een huurcontract van 4.000,- Euro per jaar overeengekomen voor de huur van de camping inclusief het woonhuis.

Aan de entree van de camping bevindt zich de receptie met een royale algemene ruimte. Aangrenzend is er een gezellig terras waarvan een gedeelte een sfeervolle overkapping heeft. Actueel worden er 40 ruime kampeerplekken, 7 mobilhomes, 2 glamping-tenten en 6 natuurhuisjes geëxploiteerd. Er is toestemming om de camping verder uit te breiden naar 80 plekken en is het mogelijk om nog enkele mobilhomes te plaatsen.

De gelijkvloerse beheerderswoning ligt aan de entree van de camping en beschikt een over woonkamer, een keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en een grote kelder met garage, die ook van binnenuit de woning bereikbaar is. Aan de achterzijde heeft het huis een privé tuin, waar een moestuin aangelegd kan worden.

Let op: voor de aankoop van deze camping zal de verkrijging van een financiering bij een Franse bank niet mogelijk zijn. De aankoop zal dan ook uit eigen middelen moeten worden gerealiseerd.

Dit mooie bedrijf wordt u aangeboden voor 195.000,- Euro door Inter-France, expert makelaar en specialist in transacties van campings, chambre d’hôtes & gîtes sinds 1995. Wij kunnen u ter zijde staan met alle essentiële expertise benodigd voor de aankoop van een toeristisch bedrijf in Frankrijk.

Object eigenschappen:

Woonhuis
Stacaravan(s)
Trekkershut(ten)
Receptie
Restaurant
Zwembad
Overdekt zwembad
Speeltuin
Binnenspeeltuin
Supermarkt
Sanitair gebouw
Chalet
Camperplaatsen
Wifi
Wasmachine
Kindvriendelijk
Cafe / Bar
Gehele jaar geopend
Kabel TV
Gelegen aan zee
Gelegen aan meer / recreatieplas
Wellness
Sport en spel
Fietsverhuur
Sunlodge
Kinderboerderij
Dieren
BBQ
Babyroom
Autovrije camping
Golfbaan (vlakbij)
Gelegen in bos
Gelegen aan rivier / beek
Kampeerveld met speeltoestel
Animatieprogramma
Miniclub
Vers brood verkrijgbaar op camping
Peuter / baby zwembad
Waterglijbaan
Jeu-de-boulesbaan
Visgelegenheid
Reinigingsstation chemische toiletten

Bekijk de locatie

Naar Google maps >

Makelaar

Interesse in deze camping? Vul voor meer informatie dit formulier in. Deze reactie wordt rechtstreeks doorgestuurd naar de betreffende eigenaar of makelaar. Om meer campings van mij te bekijken klik op onderstaande knop.