V7103 – Unieke ecologische camping en glamping te koop met panoramisch uitzicht Eymoutiers

Vastgoed detail

Soort Status Land Provincie Prijs €965.000 Oppervlakte perceel104000Aantal staanplaatsen40Aangeboden sinds2021Interne referentieV7103E-mailadres voor reactiescontact@sympa-immobilier.com

Beschrijving van de camping

De camping met 40 plaatsen wordt gekenmerkt door de prachtige ligging midden in de bossen met mooie vergezichten en heeft een ecologisch en zeer ruime opzet. Het terrein is opgedeeld in de toeristische zone van 4,1 Ha met rondom nog eens 6,6 Ha bos. Het hele domaine heeft een oppervlakte van 10,7 hectare.

Het unieke karakter van deze camping wordt niet alleen bepaald door de groene draad maar vooral ook door het feit dat er geen WIFI wordt aangeboden, er geen autos zijn toestaan op het terrein en de camping geheel rook -en hondenvrij is.
Op steenworpafstand gelegen van een gezellig en sfeervol dorp met diverse festivals en marktjes in de zomer. Met in de regio een prachtig meer en een veelvoud aan toeristische trekpleister is er voor gasten altijd iets nieuws te ontdekken waardoor inmiddels een vaste gastenkring is opgebouwd van voornamelijk Nederlandse en Vlaamse gasten.

De camping biedt 23 glamping accomodaties en 17 tentplekken. De glamping accommodaties bestaan uit luxe eco-chalets, een eco-lodge, een gerenoveerde en zelfvoorzienende gite en diverse comfort Bell tenten met prive-sanitair. Verder zijn er nog diverse volledige ingerichte Bell tenten op houten vlonder en overkapping, zonder prive-sanitair. Centraal op het terrein ligt het de door zonnecollectoren verwarmde zwembad van 12 x 6 m en 150 cm diep.

Op ideale rijafstand gelegen van Nederland en België met mooie, groene en warme zomers, is dit de ideale vakantiebestemming voor gezinnen. Rust, ruimte en natuur zijn op deze prachtige camping gegarandeerd.

Voor de gasten is er een mini-epicerie, broodservice, drank -en ijsverkoop en een wekelijkse een gezellige pizza-avond hetgeen iedere zomer voor een mooie extra omzet zorgt. Er zijn nog diverse mogelijkheden om de omzet te verhogen en/of een ander concept op dit terrein neer te zetten.

Met de relatief kleinschalige opzet wordt een zeer goed netto resultaat behaald met een lage kostenstructuur en een uitstekende ROI. In 2021 werd, ondanks Covid en een kort seizoen, alsnog een omzet van bijna 225.000 Euro gerealiseerd. Bij serieuze interesse, kunt u het volledige dossier bij ons opvragen. Eigen inbreng van minimaal 75% van de vraagprijs, is een vereiste.

Camping eigenschappen:

Woonhuis
Stacaravan(s)
Trekkershut(ten)
Receptie
Restaurant
Zwembad
Overdekt zwembad
Speeltuin
Binnenspeeltuin
Supermarkt
Sanitair gebouw
Chalet
Camperplaatsen
Wifi
Wasmachine
Kindvriendelijk
Cafe / Bar
Gehele jaar geopend
Kabel TV
Gelegen aan zee
Gelegen aan meer / recreatieplas
Wellness
Sport en spel
Fietsverhuur
Sunlodge
Kinderboerderij
Dieren
BBQ
Babyroom
Autovrije camping
Golfbaan (vlakbij)
Gelegen in bos
Gelegen aan rivier / beek
Kampeerveld met speeltoestel
Animatieprogramma
Miniclub
Vers brood verkrijgbaar op camping
Peuter / baby zwembad
Waterglijbaan
Jeu-de-boulesbaan
Visgelegenheid
Reinigingsstation chemische toiletten

Locatie op de kaart

Makelaar

Interesse in deze camping? Vul voor meer informatie dit formulier in. Deze reactie wordt rechtstreeks doorgestuurd naar de betreffende eigenaar of makelaar. Om meer campings van mij te bekijken klik op onderstaande knop.