Prachtige goedlopende familiecamping in Zuid Frankrijk. Occitanie

Vastgoed detail

Soort Status Land Provincie Prijs €1.580.000 Interne referentie6858 JHE-mailadres voor reactiescontact@sympa-immobilier.com

Beschrijving van de camping

Deze mooie camping ligt midden in de natuur op 6,5 hectare en beschikt over honderd ruime en schaduwrijke plaatsen. Ongeveer de helft hiervan is ingericht met een mobilehome, chalet of bungalow. Zowel het terrein als de accommodaties zijn zeer goed onderhouden. Er worden uiteenlopende activiteiten geboden aan de gasten, waaronder een geweldig zwembad met glijbanen, een kinderbad en een complete mini boerderij. Daarnaast is er een grote restaurantzaal met terras, een dranklicentie IV en een ruime goed geoutilleerde professionele keuken. Voor de beheerders is er een ruim appartement van 200m2 aanwezig. De camping zou prima door 2 stellen kunnen worden gerund, want er is een separaat gelegen woning, die nu wordt verhuurd als gîte, welke eventueel kan worden bewoond als woonhuis. Het geheel is zeer rustig gelegen, maar heeft evengoed twee meren en diverse beaux sites de France in de omgeving.

De omzet is circa 300.000,- Euro per jaar en het is zeker mogelijk deze nog verder te ontwikkelen door onder andere de restaurant/bar functie verder te ontwikkelen. Deze mooie camping wordt u aangeboden voor 1.850.000,- Euro.

Camping eigenschappen:

Woonhuis
Stacaravan(s)
Trekkershut(ten)
Receptie
Restaurant
Zwembad
Overdekt zwembad
Speeltuin
Binnenspeeltuin
Supermarkt
Sanitair gebouw
Chalet
Camperplaatsen
Wifi
Wasmachine
Kindvriendelijk
Cafe / Bar
Gehele jaar geopend
Kabel TV
Gelegen aan zee
Gelegen aan meer / recreatieplas
Wellness
Sport en spel
Fietsverhuur
Sunlodge
Kinderboerderij
Dieren
BBQ
Babyroom
Autovrije camping
Golfbaan (vlakbij)
Gelegen in bos
Gelegen aan rivier / beek
Kampeerveld met speeltoestel
Animatieprogramma
Miniclub
Vers brood verkrijgbaar op camping
Peuter / baby zwembad
Waterglijbaan
Jeu-de-boulesbaan
Visgelegenheid
Reinigingsstation chemische toiletten

Bekijk de locatie

Naar Google maps >

Makelaar

Interesse in deze camping? Vul voor meer informatie dit formulier in. Deze reactie wordt rechtstreeks doorgestuurd naar de betreffende eigenaar of makelaar. Om meer campings van mij te bekijken klik op onderstaande knop.