***Familiecamping met visvijver, verwarmd zwembad en gerenoveerde woning 1, Rue Yves Choplin 36270 Éguzon-Chantôme

Vastgoed detail

Soort Toestand landen provincies Prijs €698.000 Oppervlakte perceel23700Aantal staanplaatsen40E-mailadres voor reactiesaukjesmit1@gmail.com

Objectomschrijving

Camping – 3 sterren – Familiecamping met verwarmd zwembad, kinderbadje, een prachtige visvijver en gerenoveerde woning.

Camping met professionele keuken en bar, grote huiskamer, winter en zomer sanitair ruimtes en schuur 20×8. In de oude boerderij vind je ook de receptie en het kantoor met daarachter opslagruimte voor bijvoorbeeld de verhuur. Het campingterrein is vergroot met een aangrenzende vijver met de bestemming; vis- en vrijetijd vijver  oppervlakte van de vijver is 6000m2

De camping heeft een classificatie 2022: Toerisme met 3 sterren voor 40 kampeerplaatsen, en een drankvergunning licentie 4. De camping vergunning van inrichting is 80 kampeerplaatsen, waarvan 35 voor accommodatie gebruikt mag worden. Het terrein is totaal 2.37Ha, momenteel zijn er 40 grote, verschillende kampeerplekken van minimaal 125 tot 200m2, waarvan 2 gebruikt worden voor een stacaravan (2010) en 1 voor een chalet 20m2(2018). 24 kampeerplekken zijn voorzien van water en riool en alle kampeerplekken (70) zijn voorzien van 6/10/16 Amp stroom.

Er zijn uitbreidingsmogelijkheden met bestemming toerisme eventueel bij te kopen van dezelfde eigenaar.

De camping is goed bereikbaar en maar 9 kilometer vanaf de snelweg A20/afslag20 en het treinstation Eguzon op 3km. Naast de camping ligt een bos.

Het centrum van Eguzon is op 300 meter, met alle faciliteiten zoals; grote Super U, horeca, huisartsen, dierenarts, tandarts, apotheek, scholen (école primaire en collège), sportvereniging, sporthal, enzovoort, dus voor zowel de campinggasten zo ook als eigenaar een prachtige woon- en werk omgeving.

De omgeving biedt veel voor de rustzoekers maar ook voor de sportieve mensen is er genoeg te doen rondom de Vallei de la Creuse, ook op cultureel gebied is hier veel.

Het woonhuis heeft een grote kelder onder de gehele woonkeuken, een woonkamer, bijkeuken, entree en hal. Boven zijn 4 slaapkamer, douche en aparte toilet. Compleet nieuwe elektra- en verwarming installaties ook de riolering is helemaal vernieuwd tot aan het gemeentriool, de gehele camping is aangesloten op 8 verschillende aansluitingen naar het gemeenteriool, verder is alles geïsoleerd; dak-plafond- en muur isolatie. er is vloerverwarming in de douche en de hal beneden. De ingang wordt afgesloten met een groot hek van 6mtr x 2mtr hoog. Er is glasvezel aangesloten zodat de wifi over het gehele terrein nog beter werkt.

Object eigenschappen:

Woonhuis
Stacaravan(s)
Trekkershut(ten)
Receptie
Restaurant
Zwembad
Overdekt zwembad
Speeltuin
Binnenspeeltuin
Supermarkt
Sanitair gebouw
Chalet
Camperplaatsen
Wifi
Wasmachine
Kindvriendelijk
Cafe / Bar
Gehele jaar geopend
Kabel TV
Gelegen aan zee
Gelegen aan meer / recreatieplas
Wellness
Sport en spel
Fietsverhuur
Sunlodge
Kinderboerderij
Dieren
BBQ
Babyroom
Autovrije camping
Golfbaan (vlakbij)
Gelegen in bos
Gelegen aan rivier / beek
Kampeerveld met speeltoestel
Animatieprogramma
Miniclub
Vers brood verkrijgbaar op camping
Peuter / baby zwembad
Waterglijbaan
Jeu-de-boulesbaan
Visgelegenheid
Reinigingsstation chemische toiletten

Bekijk de locatie

Naar Google maps >