Een parkachtige camping in bosrijke omgeving Tarn-et-Garonne

Vastgoed detail

Soort Toestand landen provincies Prijs €699.000 E-mailadres voor reactiesbruin82@gmail.com

Objectomschrijving

Parkachtige camping in bosrijke omgeving met een vijftigtal plekken waarvan 10 bebouwd zijn met een Lodge of Chalet, 8 plekken met privé sanitair en een gite. Het woonhuis is specifiek voor deze streek met 3 slaapkamers, woonkamer met open keuken, badkamer, houtkachel en CV verwarming.

Twee sanitair gebouwen waarvan er één verwarmd is voor gebruik in de winter. Grote schuur (120 m2) verdeeld in een garage, een werkplaats en een open opslagruimte. Grote open berging voor de machines, o.a. een graafmachine en maaimachine. Receptiegebouw met bar en keukentje en open terras met 40 zitplaatsen. Het ruim bemeten zwembad, 95 m2 in L-vorm is voorzien van verwarming d.m.v. een warmtepomp en veel zonmogelijkheden.

De camping ligt op minder dan 1 km van een middelgroot dorp met alle voorzieningen, op 25 km van de departementshoofdstad en op 85 km van een internationale luchthaven met dagelijkse verbinding met Nederland, België en Engeland. In de nabije omgeving zijn vele toeristische trekpleisters, week en avondmarkten, grotten, kastelen, rivieren en andere zwemgelegenheden. Diverse wandel en fietsmogelijkheden vanaf de camping en nog uitgebreider op een paar kilometer.

De camping is goed te runnen door een stel waarbij zomers enige hulp welkom is. De gasten komen overwegend uit Nederland, België, Frankrijk en Engeland. Zomers meestal gezinnen met kinderen en in voor en naseizoen de pensionado’s, meestal met z’n tweeën dan. Veel gasten komen elk jaar of om de paar jaar. De omzet bedraagt circa 90.000,- ex BTW en de kosten minder dan 40 procent van de omzet. Benodigd eigen vermogen circa 450.000,-. De omzet verhogen is mogelijk door een meer commerciële benadering, meer verhuurmogelijkheden te plaatsen of door de huidige woning aan te passen tot restaurant na de bouw van een nieuwe woning waarvoor een bouwvergunning aanwezig is. Desgewenst helpen de huidige eigenaren u door het eerste seizoen.

Object eigenschappen:

Woonhuis
Stacaravan(s)
Trekkershut(ten)
Receptie
Restaurant
Zwembad
Overdekt zwembad
Speeltuin
Binnenspeeltuin
Supermarkt
Sanitair gebouw
Chalet
Camperplaatsen
Wifi
Wasmachine
Kindvriendelijk
Cafe / Bar
Gehele jaar geopend
Kabel TV
Gelegen aan zee
Gelegen aan meer / recreatieplas
Wellness
Sport en spel
Fietsverhuur
Sunlodge
Kinderboerderij
Dieren
BBQ
Babyroom
Autovrije camping
Golfbaan (vlakbij)
Gelegen in bos
Gelegen aan rivier / beek
Kampeerveld met speeltoestel
Animatieprogramma
Miniclub
Vers brood verkrijgbaar op camping
Peuter / baby zwembad
Waterglijbaan
Jeu-de-boulesbaan
Visgelegenheid
Reinigingsstation chemische toiletten

Bekijk de locatie

Naar Google maps >