Camping zuid Bourgogne tussen Dijon en Lyon te koop Lyon

Vastgoed detail

Soort Toestand landen provincies Prijs €530.000 Oppervlakte perceel60000Bouwjaar2008Aantal staanplaatsen22E-mailadres voor reactiess.v.m.19@outlook.com

Objectomschrijving

Hierbij verkopen wij onze prachtige camping in het zuiden van de Bourgogne op een uurtje boven Lyon. Het is een drukbezochte camping, omdat je vooral de laatste jaren ziet dat we een lang seizoen met prachtig weer hebben. De streek is in opkomst, omdat je veel zonzekerheid hebt, maar ook dat de meeste bezienswaardigheden binnen een half uur aan te rijden zijn.

De totale oppervlakte van het eigen terrein is ruim 6 hectare groot en grenst aan een boscomplex. De camping ligt in een speels en glooiend, landelijk gelegen omgeving.

De camping heeft zicht op de voorlopers van de Jura en kijkt uit over het eigen glooiende terrein. 1 hectare is ingericht als campingterrein met een stenen sanitair gebouw. Alle paden, parkeerplaatsen en de camperplekken zijn voorzien van drainage, zodat je ook in de winter omzet kan genereren. Daar is voor de overwinteraars richting Portugal en Spanje vraag naar.

Er zijn officieel 22 plekken inclusief een huisje van hout en 2 nieuwe safaritenten. Alles is in volledig eigendom en er zitten geen leningen of leasecontracten op. Op het terrein is een klein meertje aanwezig van bronwater, waar men kan zwemmen, leuk is om dit uit te breiden met een strandje.

Het is een boerderij met hobby dieren die heerlijk rond dartelen om het gras kort te houden, maar ook als vertier voor de mensen, die daar intens van kunnen genieten.

Er is een horeca vergunning en dranklicentie 3 afgegeven om het terras te kunnen draaien. Deze winter wordt er ook een nieuwe en goedgekeurde speeltuin geplaatst.
Dit jaar staat de camping vanaf Hemelvaart elke dag vol.

Onze doelgroep betreft mensen die 3 dagen of langer blijven en een handje vol doorreizigers. Buiten het seizoen zijn het vooral ouderen of mensen die niet gebonden zijn aan schoolvakanties en in het hoogseizoen ontvangen wij veel jonge gezinnen.

Er is ruimte om de camping uit te breiden en de gemeente staat hier bij ons ook voor open. Het is goed voor de omgeving en het dorp.
Er is een woonhuis aanwezig op de camping met momenteel 2 slaapkamers. 1 slaapkamer is 5×5 meter, dus makkelijk op te delen in een 3de. Er is ook nog ruimte genoeg om meer slaap vertrekken te maken, zoals een bed en breakfast, maar dat is slechts nog een idee.

Scholen zijn dichtbij. Een basisschool bevindt zicht op 5km afstand en de bouwmarkten en supermarkt op 8km. Een dokter of tandarts zit op 3km afstand. De buren zijn ontzettend vriendelijk en makkelijk toegankelijk! Het is hier een oase van rust, met toch alle gemakken dichtbij.

Door persoonlijke redenen, willen wij terug naar familie in Nederland. Het betreft een directe verkoop, zonder tussenpersoon, waarbij je dat geld kan investeren in de camping. Alles wordt uiteraard vastgelegd bij een betrouwbare notaris.

Contactgegevens, meer informatie en foto’s kunnen worden opgevraagd bij voldoende eigen middelen. Een lening bij een bank is momenteel vrijwel onmogelijk. U zult dus zelf over voldoende eigen middelen moeten beschikken. Bij minimaal €450.000 of meer aan eigen geld staan wij open voor een gesprek.

Omzet prognose tussen de 90.000 en 100.000 euro in 2023.
Mogelijkheid tot uitbreiding.

Wij vragen uw uiterste discretie!

Object eigenschappen:

Woonhuis
Stacaravan(s)
Trekkershut(ten)
Receptie
Restaurant
Zwembad
Overdekt zwembad
Speeltuin
Binnenspeeltuin
Supermarkt
Sanitair gebouw
Chalet
Camperplaatsen
Wifi
Wasmachine
Kindvriendelijk
Cafe / Bar
Gehele jaar geopend
Kabel TV
Gelegen aan zee
Gelegen aan meer / recreatieplas
Wellness
Sport en spel
Fietsverhuur
Sunlodge
Kinderboerderij
Dieren
BBQ
Babyroom
Autovrije camping
Golfbaan (vlakbij)
Gelegen in bos
Gelegen aan rivier / beek
Kampeerveld met speeltoestel
Animatieprogramma
Miniclub
Vers brood verkrijgbaar op camping
Peuter / baby zwembad
Waterglijbaan
Jeu-de-boulesbaan
Visgelegenheid
Reinigingsstation chemische toiletten

Bekijk de locatie

Naar Google maps >

Makelaar

Interesse in deze camping? Vul voor meer informatie dit formulier in. Deze reactie wordt rechtstreeks doorgestuurd naar de betreffende eigenaar of makelaar. Om meer campings van mij te bekijken klik op onderstaande knop.