Camping 121 plaatsen met woonhuis en wei, 3.6HA, Godinne- Maasveillei. 5530 Godinne, rue des Villas 7

Vastgoed detail

Soort Toestand landen provincies Prijs €565.000 Oppervlakte perceel36.357 m²Bouwjaar1970Aantal staanplaatsen121Aangeboden sinds17/05/2024Interne referentieARPENTSE-mailadres voor reactieseveline@estimax.be

Objectomschrijving

Het plaatsje Godinne valt onder de gemeente Yvoir. Dit stuk van de provincie Namen is echt bijzonder mooi. Toeren langs het water of over de binnenwegen levert louter idyllische plaatjes op. Verscholen kastelen, villa’s uit de belle époque, landerijen, heuvels, pittoreske dorpjes. De vakantie van uw gasten begint al ver voor hun aankomst : De aanrijroute is meer dan de moeite waard !

Camping Les Arpents Verts is uniek in meerdere opzichten. Het terrein ligt aan de rand van het dorp en zowat aan de oever van de Maas.
Er zijn helaas steeds minder campings langs het water waar verhuur van jaarplaatsen (caravanage) nog is toegestaan. Wel, dat geldt niet voor deze camping : Les Arpents Verts beschikt over een caravanage-vergunning. Het kampeerterrein ligt namelijk vrijwel geheel buiten overstroombaar gebied en wordt van de oever gescheiden door een stuk natuur dat eigendom is van de staat.
Bovenop de heuvels aan de overkant van de rivier ligt de befaamde brasserie Les 7 Meuses, dat uitkijkt over de 7 meanders van de Maas.
De lange zijde van het kampeerterrein grenst aan het weiland. Leuk idee om de camping optisch te vergroten door dat stuk erbij te trekken en er bijvoorbeeld schapen, of pony’s te houden.
Het woonhuis, dat vlak voor de inkom van de camping ligt is, heeft een woonhuis-bestemming en hoeft dus niet uitsluitend door de beheerder bewoont te worden.

HET KAMPEERTERREIN :
Dit terrein beslaat 19.254 m². Voor alle 121 plaatsen is vergunning voor stacaravans en een schuurtje. Momenteel zijn 80 plaatsen bestemd voor seizoen-kampeerders en de overige plaatsen bestemd voor passanten.
Keurig sanitair blok met gescheiden dames en heren unit. Individuele cabines per wastafel, douche en wc (goede privacy) en cabines met meerdere wastafels. Noodtelefoon aan de voorzijde. Wasruimte aan de achterzijde. Afvalwater via septische put, aan de achterzijde.

HET WEILAND :
Achter de haag van de lange zijde van het kampeerterrein ligt een brede strook grond van 15.340 m² in agrarisch gebied. Op dit weiland kunt u een paar pony’s, ezels, geiten, schapen, konijnen en kippen houden. Voor kinderen op de camping is een het natuurlijk een hele spannende bezigheid om zich bezig te houden met die dieren en ze te verzorgen. Misschien krijgt u zelfs wel toestemming om er een speeltuin bij te maken.

HET WOONHUIS :
Deze instapklare bungalow beschikt over ruime kelders, een garage, een groot terras op zuid en een heerlijke tuin. Het huis-kavel meet 1.169 m².
Aan de overkant van de straat ligt nog een kleine parking van 254 m² met een blok van 3 garages.

Indeling :
gelijkvloers : Inkomhal (5.90 x 2.35) met digitaal alarmpaneel; living (8.90 x 6.10) met sierschouw, eiken plafondbalken, grote vensters en openslaande glasdeuren naar betegeld terras (9.00 x 9.00) op zuid; tussengelegen eetkamer (4.00 x 3.60) met afsluitbare melkglazen deur naar de kelder en glasdeur naar zijterras (20.00 x 1.60); keuken (3.00 x 2.60) met rustiek blok, PVC werkblad, AEG apparatuur (oven, kookplaat en wasemkap), Whirlpool vaatwasser en ontbijthoek; L-vormige nachthal (3.80 x 1.70 / 4.60 x 1.00) met vlizoluik naar (lage) bergzolder en glasdeur aan voor/zijgevel; betegelde badkamer (4.20 x 1.80) met semi-inloopdouche met regenwaterkop, jet-stream ligbad, wastafelmeubel en wc; slaapkamers I & II (4.30 x 3.00 en 3.65 x 3.00), slaapkamer III (3.65 x 3.00) in gebruik als kantoor, met telecomaansluitingen en glasdeur aan voor/zijgevel; betegeld toilet (met wc en wasbakje;
kelders / garage : wasruimte (3.00 x 2.55) met witgoedaansluitingen, waterontharder, watermeter en enkeltarief elektriciteitsmeter en schakelkast; stookruimte (3.90 x 3.45) met verwarmingsketel en 2.500 liter olietank; daarnaast een aantal ateliers en aan het einde een garage (8.20 x 3.45) met rolpoort.

OVERIGE BIJZONDERHEDEN
De camping beschikt over deze vergunningen : brandveiligheidsattest van 10/07/2019, inspectierapport CGT (met felicitaties voor het uitstekende onderhoud van de exploitatie) van 11 mei 2023, exploitatie-aangifte CGT van 20/07/2017, vergunning caravanage (stacaravans) voor 121 plaatsen van 31/03/2014, vergunning verbouwing sanitair blok van 25/11/2013, permis unique van 03/03/2009 (geldig tot 03/03/2029).

Als u de verhuur vaste jaarplaatsen met stacaravans zou willen voortzetten, dan dient u een intern rioleringssysteem aan te leggen waarop alle plaatsen die beschikken over een waterpunt zijn aangesloten. Een eigen waterzuivering is geen vereiste. Dat interne rioleringssysteem moet worden aangesloten op de gemeentelijke riolering. Chemische toiletten moeten geloosd worden op een septic tank die 1 x per jaar geleegd moet worden door een erkend bedrijf.

In deze instapklare woning is het aangenaam vertoeven. Goede lichtinval. Praktische indeling.
Onderhoudsvriendelijk. Dubbel glas in houten kozijnen. Afvalwater via septic tank. CV-olie. Radiatoren in alle ruimtes, ook in de kelders.

BEZICHTIGING EN INLICHTINGEN
Over deze mooie camping vindt u ook allerlei op diverse websites. Uit respect voor de gasten en ter voorkoming van het creëren van onnodige onrust onder de kampeerders verzoeken de eigenaren u vriendelijk doch met klem om het terrein niet op eigen gelegenheid te verkennen, maar uitsluitend in aanwezigheid met de makelaar. Voorts wordt gegadigden verzocht om alle vragen uitsluitend aan de makelaar te stellen.
De eigenaren vragen uw begrip hiervoor en rekenen erop dat u hun verzoek zal respecteren.
Voor verdere inlichtingen e/o het maken van een afspraak voor een bezichtiging neemt u graag contact op met De heer Sjef WANDERS, telefonisch op 0032 (0) 473 98 23 95 of per email op sjef@estimax.be

Object eigenschappen:

Woonhuis
Stacaravan(s)
Trekkershut(ten)
Receptie
Restaurant
Zwembad
Overdekt zwembad
Speeltuin
Binnenspeeltuin
Supermarkt
Sanitair gebouw
Chalet
Camperplaatsen
Wifi
Wasmachine
Kindvriendelijk
Cafe / Bar
Gehele jaar geopend
Kabel TV
Gelegen aan zee
Gelegen aan meer / recreatieplas
Wellness
Sport en spel
Fietsverhuur
Sunlodge
Kinderboerderij
Dieren
BBQ
Babyroom
Autovrije camping
Golfbaan (vlakbij)
Gelegen in bos
Gelegen aan rivier / beek
Kampeerveld met speeltoestel
Animatieprogramma
Miniclub
Vers brood verkrijgbaar op camping
Peuter / baby zwembad
Waterglijbaan
Jeu-de-boulesbaan
Visgelegenheid
Reinigingsstation chemische toiletten

Bekijk de locatie

Naar Google maps >