Buøy camping 3380 Dalen

Vastgoed detail

Soort Status Land Provincie Prijs €1.350.000 Oppervlakte perceel7 haAantal staanplaatsen120 plaatsenE-mailadres voor reactiesinfo@buoycamping.com

Beschrijving van de camping

De camping hebben we sinds 1999 en ligt op een eilandje aan de rand van het dorp Dalen ( gemeente Tokke ). De inwoners van Dalen zijn trots op de camping. Er wonen vele nationaliteiten in Dalen en je hoort er direct bij. Dit is erg belangrijk voor als je hier gaat wonen.

Dalen is niet groot, maar bied veel op allerlei gebied. Er is een mooie kinderopvang, een lagere school en voortgezet onderwijs, allemaal op loopafstand. Er is een groot gezondheidscentrum en wat je verder nodig hebt is in Dalen aanwezig.

De prijs van een camping wordt voor een flink gedeelte bepaald door de ligging en wat er in de directe omgeving te doen of te zien is. De voordelen van onze camping zijn: Direct aan Dalen gelegen, op 500 meter afstand staat ( zegt men )het mooiste hotel van heel Noorwegen ( www.dalenhotel.no ), gelegen aan het beroemde Telemark kanaal met de ouderwetse kanaalboten, centraal gelegen in zuid-Noorwegen, een zeer gevarieerd prachtig landschap, een 350 meter diep loodrecht ravijn ( mini preikestoken ), het staafkerkje “Eidsborg” met het “Vest-Telemark museum, kopermijnen, “RUI plassen”, elanden en bevers die je kunt zien.  Sinds ca. 6 jaar hebben we de “Lårdalstigen” erbij gekregen, wat elk jaar populairder wordt, vooral onder de noren zelf. Dalen is ook internationaal de laatste jaren op de kaart komen te staan. National Geographic en de BBC hebben natuurprogramma,s gemaakt over de natuur en dierenleven in onze gemeente.   Talrijke bladen en magazines zowel nationaal als internationaal hebben al geschreven over de prachtige natuur hier in Tokke. Dalen is nu een behoorlijk bekende plek in Noorwegen en daarbuiten.  Dit is de afgelopen 22 jaar langzaam ontstaan mede door de camping en anderen in onze gemeente. De ligging van de camping is dus erg goed te noemen.

De camping is een echte familie camping die “op de kaart” is komen te staan voor velen. Vele nederlanders kamperen met het gezin hun hele vakantie op onze camping, waardoor er een gezellige sfeer ontstaat. De camping is niet zoals vele Noorse campings een doortrek camping. Het ligt ook niet aan een doorgaande weg zoals vele andere, dit is een groot voordeel. Natuurlijk zijn er ook bij ons  “trekkers”, vooral Noren en campers doen dit, maar een flink deel blijft en dat geeft juist die sfeer. Vaste staan plaatsen hebben we niet, dit wilden we nooit. Het wordt dan een soort dorp op je camping en je eigen zeggenschap wordt steeds minder, nu ben je vrij in alles! Maar, het kan natuurlijk wel en geeft als voordeel een vast inkomen per jaar. Wij hebben al deze jaren alleen van de camping geleefd en geen bijbaantjes buiten de camping om gehad. Dus altijd 5 maanden gewerkt met de camping en 7 maanden vrij per jaar.

De camping heeft 6 goed voorziene hutten, 16 kamers en 3 kleine appartementjes. Verder is er een kantine/restaurant met goede keuken, 2 sanitair gebouwen, een afwas/kookruimte, kantoor, diverse opslag ruimten, een grote garage/werkplaats, een ruime receptie en een beheerders woning op de camping . De camping is ongeveer 6,5 ha groot op eigen grond. De kampeerplaatsen zijn niet genummerd of in vakjes gedeeld, dus het aantal plaatsen is onbekend en kan variëren tot ongeveer 120 eenheden, dit is afhankelijk hoe de mensen zelf gaan staan. Gasten mogen zelf uitkiezen waar en hoe ze gaan staan.  De camping wordt compleet met alle inventaris aangeboden en is startklaar! Door de ANWB zijn we geselecteerd als “charmecamping” en “rustiek kamperen camping”  De camping is goed onderhouden en ziet er netjes, georganiseerd en verzorgd uit. Eventuele inruil of vorm van betaling is bespreekbaar.

Camping eigenschappen:

Woonhuis
Stacaravan(s)
Trekkershut(ten)
Receptie
Restaurant
Zwembad
Overdekt zwembad
Speeltuin
Binnenspeeltuin
Supermarkt
Sanitair gebouw
Chalet
Camperplaatsen
Wifi
Wasmachine
Kindvriendelijk
Cafe / Bar
Gehele jaar geopend
Kabel TV
Gelegen aan zee
Gelegen aan meer / recreatieplas
Wellness
Sport en spel
Fietsverhuur
Sunlodge
Kinderboerderij
Dieren
BBQ
Babyroom
Autovrije camping
Golfbaan (vlakbij)
Gelegen in bos
Gelegen aan rivier / beek
Kampeerveld met speeltoestel
Animatieprogramma
Miniclub
Vers brood verkrijgbaar op camping
Peuter / baby zwembad
Waterglijbaan
Jeu-de-boulesbaan
Visgelegenheid
Reinigingsstation chemische toiletten

Bekijk de locatie

Naar Google maps >

Makelaar

Interesse in deze camping? Vul voor meer informatie dit formulier in. Deze reactie wordt rechtstreeks doorgestuurd naar de betreffende eigenaar of makelaar. Om meer campings van mij te bekijken klik op onderstaande knop.