Avontuurlijke familiecamping in de zuid-oostelijke Pyreneeën Camurac 11340

Vastgoed detail

Soort Toestand landen provincies Prijs €760.000 Oppervlakte perceel9haAantal staanplaatsen72E-mailadres voor reactiesinfo@lessapins-camurac.com

Objectomschrijving

Mooie ruime familiecamping*** in het middelgebergte van de Zuidoostelijke Pyreneeën met 72 recreantenplaatsen, 18 plaatsen voor stacaravans/chalets (waarvan 13 vaste jaarplaatsen die zorgen voor een vast inkomen), 2 safaritenten en 4 grotere kampeertenten gelegen op 3 hectare.  Horecagelegenheid met drankvergunning
cat. III , overdekt terras en gezellige tuin. Twee sanitair gebouwen en een receptie. Het zwembad (72m2) is  gerenoveerd in 2018 en er is in 2019 een nieuwe keuken gerealiseerd met (deels) professionele apparatuur. Het gebied leent zich uitstekend voor sportieve activiteiten zoals wandelen, MTB-en, wielrennen, paardrijden en bergsporten zoals raften, canyoning, rotsklimmen etc. In de wintermaanden genereert de camping extra inkomsten door verhuur van chalets vanwege het skistation op 10 minuten afstand. Verder in eigendom en grenzend aan de camping weidegrond waar bijv. paarden kunnen worden gehouden voor privé-  of commerciële doeleinden.

Eigenaarswoning (90m2) met 3 slaapkamers en een ruim terras gelegen aan de ingang van de camping. De camping is instapklaar, voldoet aan alle (veiligheids)eisen en is aangesloten op riool. Cliëntele is in het hoogseizoen hoofdzakelijk Nederlands, Frans en, vanwege de ligging, Spaans. De camping is prima te runnen door een enthousiast stel met in het hoogseizoen enige hulp van vakantiewerkers.

Omzetcijfers inzichtelijk. Het geheel wordt verkocht als  Murs et Fonds (terrein, gebouwen, woonhuis, inventaris, goodwill).

Alleen serieuze reacties met voldoende eigen middelen worden in behandeling genomen.

Object eigenschappen:

Woonhuis
Stacaravan(s)
Trekkershut(ten)
Receptie
Restaurant
Zwembad
Overdekt zwembad
Speeltuin
Binnenspeeltuin
Supermarkt
Sanitair gebouw
Chalet
Camperplaatsen
Wifi
Wasmachine
Kindvriendelijk
Cafe / Bar
Gehele jaar geopend
Kabel TV
Gelegen aan zee
Gelegen aan meer / recreatieplas
Wellness
Sport en spel
Fietsverhuur
Sunlodge
Kinderboerderij
Dieren
BBQ
Babyroom
Autovrije camping
Golfbaan (vlakbij)
Gelegen in bos
Gelegen aan rivier / beek
Kampeerveld met speeltoestel
Animatieprogramma
Miniclub
Vers brood verkrijgbaar op camping
Peuter / baby zwembad
Waterglijbaan
Jeu-de-boulesbaan
Visgelegenheid
Reinigingsstation chemische toiletten

Bekijk de locatie

Naar Google maps >

Makelaar

Interesse in deze camping? Vul voor meer informatie dit formulier in. Deze reactie wordt rechtstreeks doorgestuurd naar de betreffende eigenaar of makelaar. Om meer campings van mij te bekijken klik op onderstaande knop.